Omhoog
Aanmelden

BSO De Paltrok (Tinteltuin) voor- en naschools


Agora, Stichting voor Primair Bijzonder Onderwijs in de Zaanstreek, en kinderopvangorganisatie TintelTuin werken nauw samen om kinderopvang en onderwijs de komende jaren naadloos op elkaar aan te laten sluiten in Integrale Kindcentra (IKC). Zij gaan samen op pad om binnen een aantal jaren elke school om te vormen tot Integraal Kindcentrum.

Voor- en naschoolse opvang
Voor ouders die werken en/of een opleiding volgen, kan buitenschoolse opvang (BSO) een uitkomst zijn. Kinderopvangorganisatie TintelTuin biedt, onder de naam BSO De Paltrok buitenschoolse opvang aan in onze school. Hierdoor is de Rietvink, sinds 1 augustus 2013 werkend met een continurooster, bijna 12 uur toegankelijk voor de opvang van uw kind.

BSO De Paltrok
BSO De Paltrok is een gezellige buitenschoolse opvang, gevestigd in de wijk Westerwatering, sinds juni 2013 gehuisvest in het gebouw van De Rietvink. Ideaal voor onze kinderen, zodat ze in een voor hen bekend gebouw kunnen blijven, zonder vervoersmoeilijkheden en reistijd. De nadruk ligt op vrije tijd: de kinderen komen hier immers na een drukke schooldag. Er moet niets, maar er kan wel veel! De kinderen kunnen hier heerlijk samen spelen en de BSO organiseert ook veel activiteiten, zoals knutselactiviteiten, timmeren, theater of dansen. En in de vakanties is er een extra leuk activiteitenprogramma.

Aanbod
De lieve en professionele medewerkers van BSO De Paltrok bieden:
- een gezellige sfeer
- leuke en gevarieerde activiteiten
- maandag t/m vrijdag voorschoolse opvang (vanaf 7.15u)
-
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naschoolse opvang (tot 18.30u)
- opvang op schoolvrije dagen
- vakantieopvang (van 8.30 tot 18.30 uur)

Open voor alle kinderen
De locaties van TintelTuin staan in toenemende mate open voor kinderen die niet standaard de opvang bezoeken. Dit geldt zowel voor incidentele dagen tijdens schoolweken als vakanties. Ouders kunnen zich hiervoor via de opvanglocatie (losse dagen) of via de afdeling relatiebeheer (vakanties) van TintelTuin opgeven.
 


rv_tinteltuin_210x140.jpg
 
Interesse? 
Klik op bovenstaande afbeelding voor de website of bel met de afdeling relatiebeheer,
telefoonnummer 0800-44 22 345
 
© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved